Gama noastră de şine pentru perdea

Goelst vă oferă direcţia cea bună. Alegeţi un tip de şină conform materialului, stilului şi tipului de perdea pe care doriţi să o instalaţi. Alegeţi o metodă de operare. Orice combinaţie este posibilă.

Indiferent de alegerea dumneavoastră, toate şinele pentru perdele Goelst sunt realizate din aluminiu de cea mai bună calitate şi dispun de călăreţi care funcţionează lin şi silenţios.


Şine pentru perdele operate manual

Şine pentru perdele şină de perdea şină de perdea şine pentru perdea

Şinele pentru perdele operate manual Goelst sunt disponibile în trei categorii: căi înguste, căi largi şi căi multiple.

În funcţie de aspectul şi de greutatea perdelelor, puteţi alege între numeroasele tipuri de căi înguste sau largi.

Căile multiple creează două sau trei căi perfect paralele cu o singură unitate. Soluţia ideală pentru combinarea, spre exemplu, a perdelelor tip jaluzea cu perdelele clasice.

 

Descărcare broșură Goelst Şine pentru perdele operate manual (căi înguste)

 

Descărcare broșură Goelst Şine pentru perdele operate manual (căi largi)

Şine pentru perdele operate prin şnur

5100 Şine pentru perdele operate prin şnur 5300 Şine pentru perdea operate prin şnur 5600 şină de perdea şine pentru perdea operate prin şnur

Şinele pentru perdele operate prin şnur reprezintă o soluţie elegantă şi asigură o mişcare lină şi silenţioasă a perdelor. Şinele sunt disponibile în mai multe tipuri şi se potrivesc atât pentru perdelele uşoare cât şi pentru cele grele. Sistemele de şine pot fi curbate de către experţii noştri pentru a se potrivi cu orice formă sau spaţiu.

Sisteme specifice, precum şine pentru jaluzele romane, şine pentru draperii panou sau şine pentru spaţii separate, pot fi de asemenea operate prin şnur.

 

Descărcare broșură Goelst Şine pentru perdele operate prin şnur

Şine pentru perdele electrice

6200 Şine pentru perdele electrice Accesorii Şine pentru perdele electrice Nice RF - Şine pentru perdele electrice Şine pentru perdele electrice

Sistemele de perdele electrice reprezintă soluţia evidentă pentru finisajul cel mai luxos şi practic. Aceste perdele electrice pot fi gestionate cu ajutorul unei telecomenzi IR sau RF sau pot fi conectate la un sistem de automatizare a casei.

Operarea perdelelor cu ajutorul unei telecomenzi oferă multe avantaje. Ferestrele care sunt greu accesibile, poziţionate la înălţime sau pe tavan, pot fi gestionate în mod facil. Mai mult, aceste perdele electrice reprezintă o soluţie esenţială şi practică pentru persoanele care au mobilitate redusă. Şi în plus, aceste perdele electrice pot continua să funcţioneze în timp ce sunteţi plecat(ă), simulând prezenţa unor persoane. O măsură supliementară de protecţie împotriva hoţilor.

Opţiunile atractive includ un călăreţ pilot detaşabil (PRS) care permite operarea manuală.

 

Descărcare broșură Goelst Şine pentru perdele electrice

Şine pentru perdele de separeuri / Perdelele de confidenţialitate

Perdele spitale 4100 Şine pentru perdele de separeuri Perdele spitale 4100 Şine pentru perdele de camerele de gardă Perdele spitale 5100 Şine pentru perdele de separeuri Perdele spitale - Şine pentru Perdelele de confidenţialitate

Sistemele Goelst de şine pentru perdele de separeuri sunt proiectate în special pentru sectorul medical şi reprezintă un standard în industrie de mulţi ani. Acest tip de şine este de obicei folosit pentru separarea paturilor în spitale şi în alte instituţii pentru îngrijire medicală, dar poate fi de asemenea folosit pentru separeuri în întreprinderi sau chiar în case.

Şinele pot fi echipate cu un sistem de eliberare la sarcină pentru evitarea blocajelor şi pot fi motorizate. Pot fi incluse, de asemenea, accesorii utile precum suport pentru perfuzii, cârlig pentru perfuzii şi cleme pentru perdea.

 

Descărcare broșură Goelst Şine pentru perdele de separeuri

Sisteme pentru jaluzele romane

7400-E Sisteme pentru jaluzele romane 7400 Sisteme pentru jaluzele romane 7800 Sisteme pentru jaluzele romane Jaluzele romane

Folosite ca sisteme independente ori în combinaţie cu perdele obişnuite, aceste draperii romane oferă căldură şi stil oricărui interior. Mişcarea verticală a jaluzelelor este ideală pentru a bloca vizibilitatea, pentru a ascunde de privirile curioase sau pentru a întuneca în mod eficient un spaţiu.

Aceste perdele romane vă ajută să economisiţi spaţiu. De obicei, acestea sunt instalate în interiorul cadrului ferestrei, aşadar nu ocupă spaţiul de pe perete.

Sistemele Goelst pentru jaluzele romane sunt potrivite pentru orice materiale şi pot fi operate prin şnur, prin lanţ sau electric. Jaluzelele pot fi de asemenea blocate la orice înălţime. Există un buton opţional de funcţie semi-automată: jaluzele se lasă în jos automat printr-o simplă tragere.

 

Descărcare broșură Goelst Jaluzele romane

Sisteme pentru draperii panou

draperii panou Sisteme pentru draperii panou 7330 Sisteme pentru draperii panou draperii panou

Sistemele Goelst pentru draperii panou vă invită să vă folosiţi creativitatea: indiferent dacă doriţi să decoraţi ferestre de dimensiuni impresionante, să împărţiţi o cameră sau să izolaţi un spaţiu de depozitare, o draperie panou reprezintă întotdeauna o soluţie elegantă şi flexibilă. Mai mult, forma plată a panoului vă permite să puneţi în valoare orice design textil.

Draperiile panou Goelst pot fi folosite ca unităţi independente, unice, sau pot fi legate. Panourile legate pot fi operate electric, prin şnur sau prin tijă de acţionare.

 

Descărcare broșură Goelst Sisteme pentru draperii panou

Şine pentru perdele de duş

4100 Şine pentru perdele de duş 5100 Şine pentru perdele de duş Şine pentru perdele de duş - Instituţii medicale 4200 Şine pentru perdele de duş

În multe sectoare, precum industria sănătăţii, perdelele de duş care pot fi operate uşor nu sunt doar dorite, ci şi esenţiale din motive de siguranţă, confort şi eficienţă. De aceea şinele pentru perdele de duş Goelst sunt realizate cu profesionalism dintr-o singură bucată de şină care include şi curbele. Acest profil continuu din aluminiu cu elemente de fixare rezistente la apă permit o operare lină şi silenţioasă a perdelelor, în fiecare an.

Aceste şine pot fi instalate uşor şi fiabil cu ajutorul accesoriilor de montare incluse.

 

Descărcare broșură Goelst Şine pentru perdele de duş

Sisteme pentru lucarne / grădini de iarnă

Sisteme pentru lucarne / grădini de iarnă 6500 Sisteme pentru lucarne / grădini de iarnă 6700 Sisteme pentru lucarne / grădini de iarnă Sisteme pentru lucarne / grădini de iarnă

Grădinile de iarnă, lucarnele şi alte spaţii cu tavane transparente necesită soluţii specifice. De multe ori aceste spaţii sunt greu accesibile, pot avea forme neobişnuite sau poziţii dificile. Cu toate acestea, este posibil să doriţi să protejaţi încăperea de razele solare, să reglaţi temperatura interioară sau să reduceţi nivelul de zgomot.

În toate aceste cazuri, sistemele Goelst vă vor oferi o soluţie. Goelst poate furniza sisteme pentru ferestre de orice formă sau unghi. Sistemele sunt electrice şi pot fi operate cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui sistem de automatizare a casei.

 

Descărcare broșură Goelst Sisteme pentru lucarne

Sisteme de prindere pentru decoraţiuni

Sisteme de prindere pentru decoraţiuni Sisteme de prindere pentru decoraţiuni Sisteme de prindere pentru decoraţiuni Sisteme de prindere pentru decoraţiuni

În multe sectoare, şi tot mai mult în casele private, decoraţiunile de perete sunt schimbate, rearanjate sau mutate în mod regulat. Acest lucru de obicei face ca zidurile să fie găurite de multe ori. Cu ajutorul sistemelor de prindere a decoraţiunilor STAS, schimbarea unei rame devine foarte facilă. Iar pereţii dumneavoastră rămân intacţi.

Sistemele de prindere a tablourilor constau în simeze şi şnururi şi cârlige aferente. Simeza este montată pe un zid sau pe tavan. Apoi şnururile sunt agăţate de simeză, iar cârligele sunt trecute peste şnur la înălţimea dorită. Etapa finală constă pur şi simplu în agăţarea obiectelor pe cârlige. Nu este necesară planificarea sau măsurarea spaţiului, pur şi simplu improvizaţi pe măsură ce efectuaţi procedura. Pentru un efect special, sistemele noastre pot fi echipate cu lămpi cu led sau halogen care vă vor ajuta să evidenţiaţi obiectele dumneavoastră preferate.

Pe scurt: sistemele de prindere a tablourilor reprezintă o soluţie neutră, elegantă şi extrem de flexibilă pentru design de perete static. Cel mai mare avantaj: cumpăraţi o singură dată şi vă ajunge toată viaţa.

 

Descărcare broșură Sisteme de prindere pentru decoraţiuni

Sistem Swing

Swing system - curtains provided with a snap belt. Swing system 6200 electric curtain track Swing system - curtains with a regular fold

Sistemul Swing nu este un sistem de şine, ci un accesoriu la şină. Tehnica specială Swing creează perdele frumoase cu pliuri regulate. Un aspect elegant care poate fi realizat în întreaga lume în hoteluri, iahturi, dar şi în case private.

Swing poate fi folosit în combinaţie cu sisteme pentru perdele operate manual, electric, sau prin şnur.

 

Descărcare Goelst Swing system broșură
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA